Door dik en dun.....

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Ik wil graag jullie trouwambtenaar oftewel BABS zijn. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand heet ik jullie van harte welkom op mijn eigen website. Kijk gerust eens rond en bel me als er vragen zijn. Ik zou het leuk vinden om jullie te ontmoeten en om samen te bekijken wat jullie tijdens jullie ceremonie wensen. 

 

 

.


Trouwen in Capelle aan den IJssel

Trouwen jullie in Capelle aan den IJssel, dan kunnen jullie via de site van de gemeente mij kiezen als jullie trouwambtenaar. Ik doe het graag! 

Kennismaken

Kiezen jullie voor mij dan plannen we vervolgens een afspraak in om kennis met elkaar te maken. Ik luister graag naar jullie verhaal. Maar wees gerust, ik heb wel 100 vragen om jullie beter te leren kennen. Ook nemen we samen de huwelijksceremonie door en bespreken we hoe jullie deze het liefst ingevuld zien. Ook bruidsparen buiten Capelle aan den IJssel kan ik trouwen. Bel me voor meer informatie: 0644301200 

 

De huwelijksdag

Op de grote dag ben ik ruimschoots op tijd op de trouwlocatie aanwezig en zien en spreken wij elkaar nog even kort voor de huwelijksceremonie gaat beginnen. 

Ook kan ik jullie gasten en eventueel kinderen betrekken bij de ceremonie.

Trouwen in een andere gemeente?

Als trouwambtenaar ben ik al beëdigd en benoemd door de gemeente Capelle aan den IJssel. Met deze documenten mag ik overal in Nederland op door gemeenten aangewezen trouwlocaties huwelijken voltrekken.

Als je kiest voor een plechtigheid waarbij er voor de wet getrouwd wordt, dan zal ik als ambtenaar beëdigd moeten worden in de gemeente waarin jullie die dag trouwen. We kunnen in elke andere gemeente in Nederland verzoeken mij voor 1 dag te beëdigen. 

Let op : Daar zijn wel kosten aan verbonden die per gemeente verschillen, buiten de vergoeding die je aan mij betaalt.